opiniones, quejas y debate
La gente quiere opinar

SDN ServeisDeNeteja - Serveis de neteja i planxa a Barcelona, Vilanova i la geltru

empresa de Limpieza y servicio doméstico en Vilanova i la geltru - Barcelona

Som una empresa familiar i ja fa uns 20 anys que ens dediquem al sector serveis, i gràcies a la nostra dilatada experiència, estem segurs de poder oferir-los el millor servei en neteja i planxa per a la llar, comunitats de veïns i per a l’empresa.
ELS NOSTRES SERVEIS

NETEJA DE LA LLAR

Som especialistes en la neteja de la casa en tot el seu àmbit, neteges de manteniment, neteges a fons de cuines, banys, etc … a més de neteja de finestres, aluminis i persianes, li oferim el servei estrella de planxa, perquè vostè pugui tenir el seu moment merescut de descans.

Els nostres serveis de neteja i planxa poden ser puntuals (amb un mínim de tres hores contractades), setmanals, quinzenals o mensuals … ens adaptem a les seves necessitats.
Sabem que encara a dia d'avui hi ha moltes preguntes sobre la nova llei per a empleades de llar, aquí us deixem un breu guia que serveix tant per als empleats com els ocupadors.

Segons la nova Llei Empleada Llar i Servei Domèstic , les relacions entre empleats de la llar, ocupadors i Seguretat Social han canviat per complet. Encara que només tinguis servei domèstic unes hores a la setmana, et concerneix. Aclareix els teus dubtes sobre els tràmits, els costos i les teves responsabilitats, contacti amb nosaltres.

Guia per als treballadors domèstics

»L'empleat ha de reclamar un document en el qual es reflecteixi el sou que rep cada mes, la seva retribució bruta i els descomptes.
»La jornada màxima setmanal és de 40 hores de treball per a externs i interns.
»Les hores de presència han de pagar almenys al preu de l'hora de treball ordinari, 5,02 euros.
»Les persones internes han de tenir almenys dues hores lliures al dia per al seu temps d'oci.
»El treballador té dret a 12 hores de descans com a mínim; en el cas de les internes pot ser només de 10.
»El règim de les pernoctes ha d'estar pactat entre ocupador i treballadora. Establir l'horari i la compensació econòmica pel fet de dormir a l'habitatge en la qual es treballa.
»El treballador té dret a un descans setmanal de 36 hores continuades. Haurà de lliurar les tardes de dissabte o el matí del dilluns i el dia complet del diumenge.
»L'empleat podrà gaudir dels mateixos dies festius que la resta de treballadors: 14 a l'any, dels quals dos són festes locals.

Guia per als ocupadors de llar

»L'ocupador té l'obligació de fer un contracte per escrit, sigui la relació laboral a temps parcial (menys de 40 hores a la setmana) o complet, sempre que superi les quatre setmanes de durada, o quan una de les dues parts així ho exigeixi.
»En el document han d'aparèixer els noms dels contractants, la data de començament de la relació laboral i, en cas que es tractés d'una relació temporal, la durada de la mateixa. A més, el contracte ha de contemplar altres aspectes:
»1. La durada i la distribució de la jornada laboral.
»2. El lloc on es prestaran els serveis i el nombre de llars en què va a treballar l'empleada en cas de ser una treballadora per hores.
»3. La quantia del salari base, els complements salarials i la periodicitat del seu pagament. Si es pagara en espècie, s'haurà de concretar en què consistirà i la seva equivalència en diners.
»4. En el cas dels interns concretar el règim de les pernoctes.
»5. La durada de les vacances i la manera de determinar les dates.
»6. Els terminis de preavís que estiguin obligats a respectar l'empresari i el treballador en el supòsit d'extinció del contracte.

Vols estalvia't tots aquests tràmits?

SDN Serveis De Neteja s’enorgulleix de presentar el nostre servei estrella SDN Llar.

El nostre personal vindrà el dia i l'hora reservada, li farem la neteja i marxarem. Sense que s'hagi de preocupar del personal, ni de la seguretat social ni l'absentisme laboral. Facilitat-Tranquil·litat-Servei.

NETEJA DE COMUNITATS

El nostre servei de manteniment i neteja de comunitats consisteix a realitzar tasques diàries, setmanals o mensuals, bàsiques en el manteniment de neteja de comunitats per mantenir totes les superfícies en òptimes condicions i que compleixin si és el cas les normes exigides.

Abans de fer-los un pressupost a SDN Serveis de Neteja els fem una anàlisi de la situació de les seves instal.lacions i realitzar una primera neteja de posada a punt si cal.

Els nostres pressupostos són específics per a cada client. Que no l’enganyin, qualitat no significa un cost necessàriament elevat. Així mateix ens ajustem als seus requeriments pel que fa a la freqüència que vostè consideri necessària.

Realitzem avaluacions periòdiques del nostre treball. Tots els nostres productes són de primera qualitat i totalment neutres sense fer malbé cap tipus de material.

NETEJA PER L’EMPRESA

Necessita una neteja puntual o un manteniment de la seva oficina, local o negoci?

Necessita una neteja dels vidres impecable?

Després de valorar totes les zones de la seva empresa i atenent a la seva demanda de la periodicitat del servei, li farem un pressupost ajustat a les seves necessitats.

EL NOSTRE PERSONAL

Ells són la cara de la nostra empresa, per tant, triem molt bé al nostre personal i assegurem que és de tota la nostra confiança per la seva tranquilitat.

Els nostres operaris es desplaçaran a l’hora i el dia assignats pel client degudament uniformats i amb els productes bàsics per al servei contractat.

El nostre personal té una formació continuada en l’àmbit de la Neteja i Riscos Laborals.

Tot el nostre personal està donat d’alta en el règim de la Seguretat Social, amb Mútua d’accidents.

El personal serà sempre el mateix en els serveis diaris o mensuals. Oblideu-vos de baixes, absentisme, acomiadaments, etc …

ON ARRIBEM

Els nostres serveis estan presents en totes les poblacions de Tarragona i Barcelona, per a altres localitats no dubti en consultar-nos.

www.serveisdeneteja.cat
info@serveisdeneteja.cat
93 188 64 67
615 88 21 86

empresa de Limpieza y servicio doméstico en Vilanova i la geltru - Barcelona

empresa de Limpieza y servicio doméstico

Rambla de la Pau,32 Business Center Quatre Vents
08800 - Vilanova i la geltru
Vilanova i la Geltrú, Barcelona
93 188 64 67
615 88 21 86
Indizze: 230 puntos
¿le gusta esta empresa?, ¿le da un voto positivo?:

La empresa en el directorio

Rambla de la Pau,32 Business Center Quatre Vents, 08800, Vilanova i la geltru, Barcelona, España

servicios - empresas de Limpieza y servicio doméstico en Vilanova i la geltru y Barcelona

Neteja de vidres, Limpieza, Servicios de limpieza, Servicio doméstico, Servicio doméstico Barcelona, Limpieza de comunidades barcelona, Limpieza de cristales, Neteja, Serveis de neteja, Servei doméstic barcelona, Servei domestic, Neteja de comunitats, Neteja per a l'empresa, Serveis de neteja barcelona, Servicios de limpieza barcelona, Serveis de planxa barcelona, Servicio de plancha barcelona, Limpieza de oficinas barcelona, Limpieza de empresas barcelona y servicios relacionados con limpieza doméstica en vilanova i la geltru, sdn serveisdeneteja empresa limpieza hogar, limpieza comunidades en barcelona, limpieza de cristales en barcelona, limpieza a fondo doméstica en vilanova i la geltru, sdn serveisdeneteja servicio doméstico, empresas y servicios de limpieza en domicilios particulares en barcelona, empresas de limpieza en casas en barcelona, servicio profesional de limpieza del hogar en vilanova i la geltru, sdn serveisdeneteja limpiadores profesionales, limpieza profesional de calidad en barcelona, tarifas servicio limpieza doméstica en barcelona, neteja domèstica a vilanova i la geltru, sdn serveisdeneteja neteges a domicilis particulars.

Al estar en Vilanova i la geltru tambi�n le pueden interesar servicios como empresa de Limpieza y servicio doméstico cerca de Cubelles, Sant Pere de Ribes, Canyelles, Sitges, Cunit, Castellet i la Gornal y Olerdola.

Publica tu opinión sobre SDN ServeisDeNeteja

Enviar un comentario nuevo
El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
CAPTCHA
Esta pregunta se hace para comprobar que es usted una persona real e impedir el envío automatizado de mensajes basura.
CAPTCHA de imagen
Enter the characters shown in the image.