opiniones, quejas y debate
La gente quiere opinar

PSICOLOGIA suport i orientació - Psicòlegs a Palafrugell, Girona

Psicólogo en Palafrugell - Girona

Centre de Psicologia a Palafrugell, on s'ofereix: suport, orientació, psicoteràpia, xerrades, etc. Ens dirigim a persones de totes les edats. Fem promocions especials per a empreses. Atenció a domicili. Pensem que molts dels problemes habituals que afecten la qualitat de vida de la gent són susceptibles de ser millorats si els abordem des de la perspectiva psicològica i que no cal ser un malalt mental per poder-se beneficiar de l'ajuda d'un psicòleg.
En aquest sentit, tractem problemes de parella, orientem a pares que se senten perduts a l'hora d'educar als fills, ajudem a les persones a treure més profit del seu potencial augmentant la seva autoestima i a prendre decisions importants a qui no se'n surt sol, donem suport psicològic al que passa per un mal moment, etc.
Ara bé, també abordem problemàtiques més greus com Addiccions, Trastorn límit de la personalitat (TLP), Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC), Depressió, Ansietat, etc.

Psicólogo en Palafrugell - Girona

Psicólogo

Barris i Buixó, 38
17200 - Palafrugell
Palafrugell, Girona
679 222 239
Indizze: 78 puntos
¿le gusta esta empresa?, ¿le da un voto positivo?:

La empresa en el directorio

Barris i Buixó, 38, 17200, Palafrugell, Girona, España

Servicios psicológicos del gabinete en Palafrugell y Girona

Psicología infantil, Addiccions, Tlp, Teràpia parella, Transtorn límit de la personalitat, Psicoterapia, Toc, Ansietat, Psicòleg, Psicòleg a Palafrugell, Psicòleg a Girona, Depressió, Fobies, Tercera edat, Adolescents y servicios relacionados con servicio psicología en palafrugell, psicologia suport i orientació gabinete psicológico, psicólogos en girona, terapias psicológicas en girona, tratamiento psicológico en palafrugell, psicòlegs a palafrugell, psicologia suport i orientació servei de psicologia.

Al estar en Palafrugell tambi�n le pueden interesar servicios como Psicólogo cerca de Mont-ras, Begur, Torrent, Vall-llobrega, Regencós, Pals y Palau-sator.

Publica tu opinión sobre PSICOLOGIA suport i orientació

Enviar un comentario nuevo
El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
CAPTCHA
Esta pregunta se hace para comprobar que es usted una persona real e impedir el envío automatizado de mensajes basura.
CAPTCHA de imagen
Enter the characters shown in the image.