opiniones, quejas y debate
La gente quiere opinar

HELENA ESTÈTICA I TERÀPIES CORPORALS - Massatges de benestar i terapèutics, estètica, Girona

Centro de belleza y estética en Girona

Us donem la benvinguda a HELENA ESTÈTICA I TERÀPIES CORPORALS.

Les nostres instal.lacions us ofereixen des de 1995 les millors condicions per cuidar la teva bellesa, la teva salut i el teu benestar.

Ès el resultat de seleccionar els tractaments més efectius per aconseguir que cada persona recuperi la seva harmonía d’una forma senzilla i agradable.
Des dels aromes naturals dels olis essencials fins a la música suau, passant per l'efecte tranquil.litzant d'un entorn càlid, tots els elements de "HELENA ESTÈTICA I TERÀPIES CORPORALS" es relacionen amb harmonia per a crear un ambient perfecte per el teu relax. Deixa que els teus sentits es despertin mentres jo acarono la teva ment, el teu cos i la teva ànima. El centre ofereix una amplia selecció de massatges relaxants i terapèutics a més de tractaments facials i corporals. Entre aquests es troben els tractaments facials oxigenants , anti aging, els embolcalls de fangs desintoxicants, els peelings de sals del Mar Mort, la aromateràpia, la reflexologia, el drenatge limfàtic, el Hot Stones Massage (massatge amb pedres calentes), o tractaments mes exòtics com el Massatge Chakra, o Ba Guan Massatges (mètode ventosa Xinès). Tots els tractaments tenen com objectiu alliberar l'estrés i rejovenir i energitzar el cos. També diferents tècniques com aromateràpia, cromopuntura, quiromassatge, reflexoteràpia, etc.

Aquesta es l'ànima del que HELENA ESTÈTICA I TERÀPIES CORPORALS ofereix, i la meva pretensió és que a través de l'estètica, el massatge o la teràpia trobis la bellesa externa i interna, estar en harmonia, en pau i en equilibri amb tu mateix/a.

També donem pautes per cuidar la teva imatge i t'ensenyem a respirar, a relaxar-te, a combatre l'estrés a potenciar l'autoestima, els pensaments positius, la responsabilitat del propi benestar, etc.

Centro de belleza y estética en Girona

Centro de belleza y estética

c/ Barcelona 12-14, 3º 6ª
17002 - Girona
Girona (ciudad), Girona
972226196
Indizze: 96 puntos
¿le gusta esta empresa?, ¿le da un voto positivo?:

La empresa en el directorio

c/ Barcelona 12-14, 3º 6ª, 17002, Girona, Girona, España

servicios - Centros de Belleza y estética en Girona

Centro De Estetica, Centro de belleza, Centro de belleza, Masajes terapéuticos, Reflexologia podal, Reiki, Estètica Girona, Centre estètica, Centre de bellesa, Massatges de benestar, Masajes de bienestar, Massatges terapèutics, Depilacions, Depilaciones, Massatges relaxants, Xec regal benestar, Xec regal massatges, Val regal massatges, Tractaments corporals, Tractaments reductors, Tractaments facials, Peelings, Drenatge limfàtic, Massatge amb pedres y servicios relacionados con centros de estética en girona, helena estÈtica i terÀpies corporals centros de belleza, tratamientos de cavitación en girona, centros de depilación láser en girona, tratamientos de rejuvenecimiento en girona, helena estÈtica i terÀpies corporals centros de depilación, solariums en girona, salones de belleza en girona, centros de masaje en girona, helena estÈtica i terÀpies corporals institutos de belleza, centres d'estètica a girona, helena estÈtica i terÀpies corporals centres de bellesa, tractaments d'estètica i bellesa a girona, clíniques de bellesa a girona, centres de massatge a girona.

Al estar en Girona tambi�n le pueden interesar servicios como Centro de belleza y estética cerca de Salt, Sant Gregori, Bescanó, Vilablareix, Sarriàde Ter, Quart, Sant Juliàde Ramis y Celrà.

Publica tu opinión sobre HELENA ESTÈTICA I TERÀPIES CORPORALS

Enviar un comentario nuevo
El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
CAPTCHA
Esta pregunta se hace para comprobar que es usted una persona real e impedir el envío automatizado de mensajes basura.
CAPTCHA de imagen
Enter the characters shown in the image.