opiniones, quejas y debate
La gente quiere opinar

EÒLIA - Escuela Superior de Arte Dramático, Barcelona

Escuela de teatro en Barcelona

Escuela de Artes Escénicas en Barcelona.

EÒLIA es la única escuela privada que ofrece el título oficial universitario de "Interpretación" y de "Dirección y Dramaturgia" de Catalunya.

Además tiene una amplia gama de cursos, intensivos y especialidades. De interpretación, dirección escénica, dramaturgia, canto, baile...

Hay un sitio para todas las edades, des de los más pequeños a los más grandes.

Es una con grandes equipamientos e instalaciones, grandes aulas, tecnologia...
Dispone de un teatro "Plataforma I+D" donde tiene una constante programación tanto profesional como para que los estudiantes puedan presentar sus trabajos.

Des del curs acadèmic 2012-13, l’escola Eòlia imparteix Ensenyaments Artístics Superiors d’Art Dramàtic, amb titulació equivalent a Grau, en les especialitats d’Interpretació (en els itineraris de Musical i de Cinema i Televisió) i de Direcció Escènica i Dramatúrgia, amb l’autorització del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (Resolució de la Direcció General de Centres Concertats i Centres Privats de 29 de setembre de 2011) i d’acord amb allò que estableix el Reial Decret 630/2010 del 14 de maig que regula el contingut bàsic d’aquests ensenyaments establerts per la Llei Orgànica, 2/2006, del 3 de maig.

Eòlia segueix oferint l’oportunitat a aquells que ho desitgin de seguir cursant els plans d’estudis formatius que ha estat desenvolupant i perfeccionant any rere any des de la seva fundació. Aquests itineraris també tenen un recorregut potencial de quatre anys; ofereixen un diploma final intern del centre i tenen -ja des de la seva implantació- una marcada vocació de connectar l’alumne/a (actor i/o cantant) amb el món professional, tenint molt en compte el seu punt de partida, i potenciant un desenvolupament orgànic i creatiu de les seves condicions innates.

Per altra banda, són més condensats a nivell d’horaris que els plans d’estudi de l’escola superior. I es poden cursar seguint els recorreguts recomanats d’assignatures per especialitats, o bé de forma lliure triant el teu propi recorregut acadèmic (sempre comptant amb l’assessorament del centre).

A l’Escola Lliure podeu optar a matricular-vos en els Plans Formatius d’Interpretació, que també contemplen els recorreguts de cinema i televisió i de teatre musical en el seu recorregut lectiu de quatre cursos (tenint en compte que la formació base que s’ofereix és per a tots la d’interpretació teatral)

EL PLANTER ofereix una formació continuada i progressiva, en les disciplines d’INTERPRETACIÓ, VEU-CANT i DANSA, dins l’àmbit del teatre de text i el musical, que abasta des dels 3 als 18 anys.

En aquesta forquilla d’edats, per poder aprofundir més en els objectius i fer un treball més adequat a les necessitats de l’alumne/a, hem diferenciat tres espais d’aprenentatge que tenen els seus propis continguts i la seva pròpia estructura de coordinació: PETITS ARTISTES (entre 3 i 8 anys), TRAMOIA (entre 9 i 14) i PLATEA (entre 14 i 18).

Enguany, hem incorporat dues novetats a l’oferta pedagògica d’EL PLANTER: La nova formació de dansa per a nens i joves, i també l’àrea English and Theater, un nou espai per millorar l’expressió en anglès a través del teatre.

TEATRE SENSE LÍMITS
Teatre i habilitats socials

Teatre Sense Límits és una àrea d’Eòlia, on les persones amb alguna problemàtica diagnosticada, tenen l’opció de fer classes d’interpretació i de provar les diferents assignatures vinculades amb les arts escèniques (l’actor davant la càmera, dansa i treball de cos, cant...) en un marc artístic i professional de gran qualitat.

Projectes i oferta acadèmica
Curs anual d’introducció al teatre on es treballen exercicis encaminats a connectar veu-cos-emoció a través de la improvisació, la concentració, la consciència corporal, l’observació i la creativitat. Hi ha un treball personalitzat i es marquen objectius específics per cada participant, en funció del punt de partida i dificultat de cadascú. La formació s’estructra en mòduls i sessions de matèries específiques, per tal que l’alumnat pugui provar diferents disciplines que l’ajudin a desenvolupar-se i a trobar eines concretes per millorar la seva comunicació.

Escuela de teatro en Barcelona

Escuela de teatro

Casp, 82 bajos
08010 - Barcelona
Barcelona (ciudad), Barcelona
933 192 397
Indizze: 88 puntos
¿le gusta esta empresa?, ¿le da un voto positivo?:

La empresa en el directorio

Casp, 82 bajos, 08010, Barcelona, Barcelona, España

servicios - Escuelas de teatro en Barcelona

Interpretación, Escuela, Teatro, Dirección, Artes Escénicas, Dramaturgia, Esad, Barcelona, Arte dramatico, Arte dramático, Danza, Voz, Doblaje, Plataforma i+d, Eòlia.

Al estar en Barcelona tambi�n le pueden interesar servicios como Escuela de teatro cerca de Sant Adrià de Besós, Santa Coloma de Gramenet, Esplugues de Llobregat, Hospitalet de Llobregat, Sant Just Desvern, Badalona y Cornellà de Llobregat.

Publica tu opinión sobre EÒLIA

Enviar un comentario nuevo
El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
CAPTCHA
Esta pregunta se hace para comprobar que es usted una persona real e impedir el envío automatizado de mensajes basura.
CAPTCHA de imagen
Enter the characters shown in the image.