opiniones, quejas y debate
La gente quiere opinar

Iberfinques Palamós - Inmobiliaria en Palamós - Girona

Administrador de fincas en Palamós - Girona

Iberfinques de Palamós, celebra aquest proper mes d’Abril, el 15è Aniversari de la seva obertura. Un despatx, creat per en Joan Comas, dedicat a la intermediació immobiliària; tant en compravenda com en lloguer. En Josep Comas,Advocat i Administrador de Finques, dirigeix l’assessorament jurídic i l’Administració de Comunitats de Propietaris, així com l’administració de patrimonis individuals. L’objectiu de l’empresa és que davant qualsevol operació immobiliària, el client disposi d’un assessorament global, tant en el transcurs de la gestió de venda o lloguer, com en la preparació i formalització de la operació final i totes les seves formalitats; així com una post-venda responsable que eviti problemes que es poden solventar amb una bona atenció. Disposem d’una àmplia experiència, i professionalitat, que volem posar al servei del client, aconsseguint uns resultats satisfactoris que ens fan créixer en la nostra voluntat de servei. Disposem d’una variada cartera d’immbles, noves promocions tant en venda com en lloguer, que esperem puguin ser consultades per els nostres clients.

Administrador de fincas en Palamós - Girona

Administrador de fincas

Av. 11 Setembre, 39
17230 - Palamós
Palamós, Girona
972 60 04 85
Indizze: 42 puntos
¿le gusta esta empresa?, ¿le da un voto positivo?:

La empresa en el directorio

Av. 11 Setembre, 39, 17230, Palamós, Girona, España

Servicios de administración de fincas y comunidades de vecinos. Gestión de inmuebles. en Palamós y Girona

Pisos a palamós, Administració de finques a Palamós y servicios relacionados con administración de fincas en palamós, iberfinques palamós gestión inmuebles, gestiones fincas en girona, administración de comunidades en girona, api en palamós, iberfinques palamós administradores de comunidades, gestión de alquileres en girona, actas de comunidad en girona.

Al estar en Palamós tambi�n le pueden interesar servicios como Administrador de fincas cerca de Vall-llobrega, Calonge, Mont-ras, Palafrugell, Castell Platja d Aro, Santa Cristina dAro y Regencós.

Publica tu opinión sobre Iberfinques Palamós

Enviar un comentario nuevo
El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
CAPTCHA
Esta pregunta se hace para comprobar que es usted una persona real e impedir el envío automatizado de mensajes basura.
CAPTCHA de imagen
Enter the characters shown in the image.