opiniones, quejas y debate
La gente quiere opinar

Es Calidoscopi - Psicologia infancia adolescencia en Mallorca, Palma de Mallorca, Baleares

Psicólogo en Palma de Mallorca - Baleares

Fruit de la nostra formació continuada i l'àmplia experiència en l'àmbit de la infància i l'adolescència, l'equip d'Es Calidoscopi ha dissenyat un Servei d'Atenció Psicològica que pretén ajustar-se de la forma més efectiva possible a la varietat de motius de consulta que sorgeixen en aquestes etapes evolutives.

És ben conegut el fet que els problemes psicològics poden tornar obstacles significatius en el desenvolupament dels nins i adolescents. El comportament, el rendiment acadèmic, els problemes amb els hàbits o els símptomes d'ansietat són motius de consulta força freqüents en la nostra tasca d'atenció psicològica.

Des d'Es Calidoscopi som conscients de la responsabilitat ètica i professional que representa atendre'ls. L'efecte mediàtic i divulgatiu d'aquestes problemàtiques (dislèxia, hiperactivitat, negativisme desafiant, etc.) fa que la correcta detecció evitant el sobrediagnòstic sigui un punt clau en la correcta atenció a nins, al·lots i famílies que els presenten.

De la nostra experiència professional també hem observat els efectes contraproduents de les etiquetes diagnòstiques i hem mirat de desenvolupar maneres d'evitar-les o emplear-les sense estigmatitzar els nins. Així, hem intentat formar-nos en tipus d'intervencions que impliquin la participació del nin només quan sigui necessària, veient que moltes vegades és totalment prescindible tot i ser el motiu de consulta.

Psicólogo en Palma de Mallorca - Baleares

Psicólogo

Gaspar Sabater, 10, 1er C,
07010 - Palma de Mallorca
Palma de Mallorca, Mallorca
659211333
696690810
Indizze: 70 puntos
¿le gusta esta empresa?, ¿le da un voto positivo?:

La empresa en el directorio

Gaspar Sabater, 10, 1er C, , 07010, Palma de Mallorca, Baleares, España

Servicios psicológicos del gabinete en Palma de Mallorca y Baleares

Tdah, Psicoterapia, Adultos, Psicologia infantil adolescencia, Trastornos del Aprendizaje, Trastornos del comportamiento, Formación a maestros, Talleres de padres y servicios relacionados con servicio psicología en palma de mallorca, es calidoscopi gabinete psicológico, psicólogos en mallorca, terapias psicológicas en baleares, tratamiento psicológico en palma de mallorca.

Al estar en Palma de Mallorca tambi�n le pueden interesar servicios como Psicólogo cerca de Galilea, Calvià, Puigpunyent, Marratxí, Santa Eugénia, Santa María del Camí y Andratx.

Publica tu opinión sobre Es Calidoscopi

Enviar un comentario nuevo
El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
CAPTCHA
Esta pregunta se hace para comprobar que es usted una persona real e impedir el envío automatizado de mensajes basura.
CAPTCHA de imagen
Enter the characters shown in the image.