opiniones, quejas y debate
La gente quiere opinar

Temps per Tu, fisioteràpia Emma Pernas - Fisiioteràpia, Massatges i Uroginecologia, Rubí, Barcelona

Centro de fisioterapia en Rubí - Barcelona

Centre de Fisioteràpia on treballem per trobar la màxima qualitat de vida dels nostres pacients per qualsevol tipus de patología.

Tenim Indiba Activ, última teconologia dintre del món de la fisioteràpia, que ajuda a la regeneració del teixit cel.lular, accelerant el procés de regeneració, i per tan una recuperació més ràpida.

Temps per Tu, és un centre molt jove destinat a aportar a la ciutat de Rubí una sèrie de serveis relacionats amb la Salut.
Som fisioterapeutes col.legiades amb una àmplia experiència en el món del dolor, l'estrèss i les lessions (esportives, automòvil, caigudes...)
Fem fisioteràpia uroginecològica, tractant problemes com Incontinència uirnària, problemes sexuals, caigudes viscerals, treball del sòl pelvià...
Treballem amb embarassades (gimnàs, ioga...), i Preparació al Part (classes lectives). Treballem el PostPart.
Treball a gimnàs, fen classes d'estiraments, de gimnàs de manteniment i HIPOPRESSIUS (abdominals potents que ajuden a la correcció postural i al sòl pelvià)
Realitzem tractaments Relaxants per als nostres clients o si es dessitja, preparem vals de regal.
Treballem amb nadons (massatge de nadons, psicomotricitat estimulativa, fisioteràpia pediàtrica per a grans patologíes...)

Centro de fisioterapia en Rubí - Barcelona

Centro de fisioterapia

carrer Narcís Menard, 21
08191 - Rubí
Rubí, Barcelona
936973460
609442533
Indizze: 58 puntos
¿le gusta esta empresa?, ¿le da un voto positivo?:

La empresa en el directorio

carrer Narcís Menard, 21, 08191, Rubí, Barcelona, España

servicios - Centros de fisioterapia en Rubí y Barcelona

La Fisioteràpia és l'art d'escoltar més enllà de la veu, Vine a descobrir una sensació de benestar permanent amb la fisioteràpia, No t'amaguis, Qualsevol problema pot ser tractat, Les relacions sexuals doloroses no són normals, Les gotetes que s'escapen quan rius o fas un esforç poden inicar un problema a tractar amb fisioteràpia, Descontractura la teva musculatura i guanya qualitat de vida y servicios relacionados con podología en rubí, temps per tu, fisioteràpia emma pernas punción seca, osteopatía en barcelona, fisioestética en barcelona, osteopatía creneosacra en rubí, temps per tu, fisioteràpia emma pernas drenaje linfático manual, fisioterapia neurológica en barcelona, fisioterapia deportiva en barcelona.

Al estar en Rubí tambi�n le pueden interesar servicios como Centro de fisioterapia cerca de Castellbisbal, Sant Cugat del Vallés, Sant Quirze del Valles, Papiol, Terrassa, Badia del Vallés y Sant Andreu de la Barca.

Publica tu opinión sobre Temps per Tu, fisioteràpia Emma Pernas

Enviar un comentario nuevo
El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.